1.Dă cașcavalul și parmezanul pe răzătoarea mare. Spală bine orezul în mai multe ape reci, după care fierbe-l în apă cu sare. Separat, fierbe mazărea.
2.Între timp, bate, într-un castron, ouăle ca pentru omletă. Adaugă un praf de sare, orezul, mazărea scursă bine de zeamă, smântâna, parmezanul și cașcavalul ras și 2 linguri cu pesmet.
3.Amestecă bine compoziţia, apoi formează mici mingiuţe. Trece-le prin pesmet și prăjește-le în baie de ulei încins. Scoate-le apoi pe o hârtie absorbantă.
Poza principala
Galerie foto
300 g orez
2 ouă
100 g parmezan
50 g caşcaval
200 g făină
50 g smântână
100 g mazăre
100 g pesmet
sare
ulei
Savureaza aceste delicioase galuste, pe post de antreu sau chiar ca fel principal!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu