1. Luati cate o bucata de mozzarella bocconcini si puneti rizoto in jurul acesteia pentru a forma o galusca neteda.
2. Continuati pana cand veti fi folosit tot rizoto-ul.
3. Tavaliti fiecare galusca prin faina, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet.
4. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc moderat spre mare pentru 5 minute, intorcand regulat galustile pana cand se rumenesc, iar mozzarella incepe sa se topeasca.
5. Stoarceti lamaie pe deasupra galustilor si serviti cu sare de mare.
Poza principala
Galerie foto
900g de rizoto cu ciuperci
150 g mozzarella bocconcini
1 cana faina
2 oua, batute
2 cani de pesmet
ulei de floarea soarelui
Pentru servire:
sare grunjoasa
lamaie feliata
Puteti folosi orice rizoto va place pentru a prepara aceste galusti.
Numar de portii
35 galusti
Facebook Comments
Adaugă comentariu