Home » Promo » Gargantua te ajută să umpli masa de Paște lansând un site nou
Promo

Gargantua te ajută să umpli masa de Paște lansând un site nou

Noul proiect al restaurantului Gargantua este site-ul www.gargantua.ro, de unde puteți comanda produse pentru sărbătorile Pascale.

Restaurantul Gargantua din București pune la dispoziție persoanelor interesate atât pachete complete, cât și produse individuale.

Pachetul Easter Essentials se adresează cuplurilor sau celor care doresc să se rezume la esențial. Acesta include: ouă roșii 10 buc, drob de miel 1kg, ciorbă de miel 1kg, friptură de miel 1kg, cartofi la cuptor cu rozmarin 1kg, cozonac 1 buc și Coca Cola 0,33 6 doze.

Pachetul Easter Complete se adresează familiilor cu 4-5 persoane și conține: ouă roșii 20 buc, salată de vinete 1kg, drob de miel 1kg, ciorbă de miel 2kg, friptură de miel 1kg, cartofi la cuptor cu rozmarin 1kg, stufat de miel 1kg, cozonac 1 buc și Terra Romană Rose 1 sticlă 0,75L.

De pe site mai pot fi comandate și diverse produse individuale din pachetele de mai sus, dar și salată de boeuf, sarmale sau vin roșu.

Livrarea se va face direct la ușa ta, în zilele de vineri și sâmbătă. Detalii despre plată se găsesc pe site-ul Gargantua, dar și pe pagina de Facebook.

Mai mult, dacă vrei să te răsfeți și în această perioadă cu preparatele din meniul obișnuit al restaurantului, acestea pot fi comandate în continuare de pe restaurantgargantua.ro, secțiunea Delivery.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.