Home » Blog » Burda România lansează campania #gatimromaneste!
Blog

Burda România lansează campania #gatimromaneste!

gatim romaneste

Cum gătesc românii? Grozav, fantastic! Pe cine-ai ospăta, se îndrăgostește pe loc, o spun mii de oaspeți străini, gurmanzi, gastronomi! Hai să arătăm asta și lumii internetului, ale cărei statistici ne atrag atenția că mâncarea românească se află pe un incredibil ultim loc în lume ca prezență pe Instagram! Ducem oare noi lipsă de bunătăți? Cu siguranță nu! Însă ducem mare lipsă de hashtaguri!

Astfel, eCuisine, Practic în bucătărie și Cărticica practică au decis să schimbe aceste statistici nefavorabile. Însă nu ne oprim la Instagram, ci vrem să ne facem cunoscute preparatele și pe Facebook.

Ce-i de făcut?

Să gătim românește, cu poftă, dragoste și pasiune, ca de obicei; să nu începem să mâncăm totuși până nu fotografiem! Apoi urcăm poza pe Instagram și/sau Facebook, folosind hashtagurile #gatimromaneste, #romanianfood, adăugând bineînțeles și un hashtag cu numele preparatului.

#sarmale, #zacusca, #placinta, #carnati, #cozonac, #scovergi sunt doar câteva preparate ce merită atenția lumii! Te invităm și pe tine să postezi cele mai apetisante fotografii, indiferent dacă preparatul este unul tradițional sau adaptat. Da, sunt binevenite chiar și sărmăluțele vegane!

Cele mai apetisante fotografii vor fi preluate și în revistele noastre și pe canalele de social media.

Arată-ne și nouă ce ai postat sub #gatimromaneste #romanianfood!

 

Citește AICI regulamentul complet al campaniei.

Facebook Comments

Alina Neamtu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.