- Eliminați coaja de la pâine și tăiați-o în cuburi.
- Într-o tigaie adăugați 1 lingură cu ulei de măsline și un cățel de usturoi.
- Când acesta începe să sfârâie adăugați cuburile de pâine.
- Amestecați frecvent. Adăugați crenguțele de cimbru și mențineți pe foc până când pâinea capătă o culoare maronie.
- Jumătate din cantitatea de pâine o păstrati pentru momentul servirii.
- Peste cealaltă jumătate adăugați căpșunele după ce ați aruncat cimbrul.
- Turnați restul uleiului de măsline, sucul de roșii, oțetul și sare după gust.
- Amestecați bine toate ingredientele.
- Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-le să se marineze pentru 5-6 ore la frigider.
- Introduceți toate ingredientele la blender la viteză mare, împreună cu ardeii și castraveții tăiați în cuburi.
- Pasați până obțineți un piure cremos.
- După gust adăugați sos Tabasco, sare și în plus oțet de vin roșu.
- Serviți cu crutoane aromate cu cimbru și usturoi.
Credit Foto: Fotolia/ cook_inspire
Poza principala
- 1 kg capsune
- 40 ml ulei masline
- 2 crenguțe cimbru
- 2 căței usturoi
- 3 castraveți mari
- 2 ardei grași roșii
- 2 ardei grași verzi
- 6 linguri suc roșii
- 1 lingură oțet de vin roșu
- 2 lingurițe sos Tabasco
- 5 felii pâine
O supă inedită și aromată, potrivită pentru zilele cu temperaturi ridicate. Un preparat ideal pentru a fi consumat la birou.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu