Gazpacho cu capsune

  1. Eliminați coaja de la pâine și tăiați-o în cuburi.
  2. Într-o tigaie adăugați 1 lingură cu ulei de măsline și un cățel de usturoi.
  3. Când acesta începe să sfârâie adăugați cuburile de pâine. 
  4. Amestecați frecvent. Adăugați crenguțele de cimbru și mențineți pe foc până când pâinea capătă o culoare maronie.
  5. Jumătate din cantitatea de pâine o păstrati pentru momentul servirii.
  6. Peste cealaltă jumătate adăugați căpșunele după ce ați aruncat cimbrul. 
  7. Turnați restul uleiului de măsline, sucul de roșii, oțetul și sare după gust.
  8. Amestecați bine toate ingredientele.
  9. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-le să se marineze pentru 5-6 ore la frigider.
  10. Introduceți toate ingredientele la blender la viteză mare, împreună cu ardeii și castraveții tăiați în cuburi.
  11. Pasați până obțineți un piure cremos.
  12. După gust adăugați sos Tabasco, sare și în plus oțet de vin roșu.
  13. Serviți cu crutoane aromate cu cimbru și usturoi.

  Credit Foto: Fotolia/ cook_inspire

 

Poza principala

gazpacho_capsune.jpg

  • 1 kg capsune
  • 40 ml ulei masline
  • 2 crenguțe cimbru
  • 2 căței usturoi 
  • 3 castraveți mari 
  • 2 ardei grași roșii 
  • 2 ardei grași verzi 
  • 6 linguri suc roșii
  • 1 lingură oțet de vin roșu
  • 2 lingurițe sos Tabasco 
  • 5 felii pâine
O supă inedită și aromată, potrivită pentru zilele cu temperaturi ridicate. Un preparat ideal pentru a fi consumat la birou.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE