- Înmuiați miezul de pâine într-un bol cu apă.
- Scoateți germenul usturoiului și tocați usturoiul rămas, apoi introduceți în blender împreună cu migdalele, sarea și uleiul de măsline.
- Procesați până obțineți o pastă mai consistentă.
- Scurgeți miezul de pâine și adăugați-l în această pastă. Mixați din nou pentru a fi încorporat.
- Opăriți strugurii, apoi curățați-i de coajă și extrageți sâmburii.
- Turnați amestecul de migdale într-un bol și turnați apa rece amestecând continuu.
- Lăsați compoziția obținută la rece pentru aproximativ 1 oră.
- Serviți gazpacho rece, decorat cu boabe de strugure.
Credit Foto: Fotolia/ mariontxa
Poza principala
- 150 g migdale
- 3 căței usturoi
- 50-60 g miez pâine
- 25 boabe mari struguri albi
- 900 ml apă
- 1 lingură ulei măsline
- jumătate linguriță sare
Îți plac supele inedite? Alege această combinație de migdale cu struguri albi.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu