Deserturi & băuturi

Gazpacho cu struguri

  1. Înmuiați miezul de pâine într-un bol cu apă.
  2. Scoateți germenul usturoiului și tocați usturoiul rămas, apoi introduceți în blender împreună cu migdalele, sarea și uleiul de măsline.
  3. Procesați până obțineți o pastă mai consistentă.
  4. Scurgeți miezul de pâine și adăugați-l în această pastă. Mixați din nou pentru a fi încorporat.
  5. Opăriți strugurii, apoi curățați-i de coajă și extrageți sâmburii.
  6. Turnați amestecul de migdale într-un bol și turnați apa rece amestecând continuu.
  7. Lăsați compoziția obținută la rece pentru aproximativ 1 oră.
  8. Serviți gazpacho rece, decorat cu boabe de strugure.

  Credit Foto: Fotolia/ mariontxa

Poza principala

gazpacho_struguri.jpg

  • 150 g migdale
  • 3 căței usturoi
  • 50-60 g miez pâine
  • 25 boabe mari struguri albi
  • 900 ml apă
  • 1 lingură ulei măsline
  • jumătate linguriță sare
Îți plac supele inedite? Alege această combinație de migdale cu struguri albi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE