Home » Gazpacho de rosii

Gazpacho de rosii

1. Puneti toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si amestecati pentru 15-30 de secunde, pana cand sunt amestecate si maruntite bine. Dati la rece.

2. Pentru servire: Turnati gazpachoul racit in pahare, apoi puneti deasupra ardeiul, rosia si castravetele amestecate si taiate marunt.

Poza principala

rexfeatures_715817f_mica.jpg

400 g de rosii maruntite
1/2 ardei verde, fara seminte si taiat
1 ceapa mica, curatata si taiata
1 catel mic de usturoi
1/4 de castravete, decojit si taiat
1 lingura de bulion
2 linguri de otet rosu
putin zahar
4 linguri de vodka, optional
putin sos Tabasco
Pentru servire:
un ardei verde, o rosie si un castravete taiate marunt si amestecate
franzele, optional

Gazpacho este o supa rece de origine spaniola, de obicei din rosii crude. Se mai poate prepara si din alte legume, tot crude.
Numar de portii
6
Calorii
43
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.