Home » Deserturi & băuturi » Gem raw de căpșune
Deserturi & băuturi

Gem raw de căpșune

Un gem ideal pentru micul dejun, preparat fără foc.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 1 borcan X 350 g

Ingrediente:

  • 400 g căpșune
  • 2 linguri suc lămâie
  • 2 linguri sirop de arțar
  • 2 linguri semințe de chia

Modalitate de preparare:

  1. Amestecați 3/4 din cantitatea de căpșuni, iar restul tăiați-le în felii.
  2. Adăugați restul ingredientelor și lăsați-le deoparte timp de 1 oră, amestecând din când în când până când se îngroașă sosul.
  3. Repartizați gemul într-un borcan.
  4. Sigilați și păstrați la frigider timp de 4 zile sau la congelator timp de 1 lună.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.