Concursuri

Bilanţ GastroPan 2013

Ediţia a cincea a expoziţiei internaţionale GastroPan a atras aproximativ 20.600 de vizitatori aflaţi în căutarea celor mai noi şi eficiente soluţii de dezvoltare pentru afacerile de profil.
dsc_0142.jpg

 

Pe o suprafaţă de 10.000 mp şi-au expus ofertele 132 de expozanţi din 24 de ţări, programul fiind îmbogăţit de numeroase demonstraţii practice susţinute de cei mai talentaţi specialişti români şi străini, dar şi de competiţii la care au participat peste 150 de brutari, cofetari şi bucătari.

 

Zona de concurs din cadrul expoziţiei a constituit una din principalele atracţii ale evenimentului. Cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari şi-au etalat talentul zilnic, prezentând cele mai deosebite pâini, produse de patiserie, torturi, platouri culinare sau piese artistice din aluat, ciocolată, zahăr, fructe şi legume. La cele 9 categorii de concurs s-au întrec 150 de brutari, cofetari şi bucătari, iar cele mai mari premii au fost trofeele pentru Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013. Lista câştigătorilor o poți citi pe www.gastropan.ro.

 

Expoziţia GastroPan şi-a consolidat astfel poziţia de eveniment de referinţă în industria de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică. Organizatorii ţin să mulţumească tuturor expozanţilor, vizitatorilor, asociaţiilor de specialitate, concurenţilor, membrilor juriului şi partenerilor care au susţinut desfăşurarea acestui eveniment!

 

Facebook Comments

PUBLICITATE

Cele mai recente postări

PUBLICITATE

PUBLICITATE