Concursuri

Horoscop 7-13 decembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 7-13 decembrie
horoscop2.jpg

Agitaţie, excese chiar, dorinţa de a primi cât credem că dăruim. Fiindcă nu se întâmplă tocmai așa, ne confruntăm cu un sentiment de teamă și de neputinţă, pe care îl vom elibera în zona vieţii personale prin neînţelegeri, critică, lipsă de empatie. Partea bună e că suntem inspirate, vom înţelege mesajele subtile, iertăm și, în final, restabilim echilibrul.

 

Săgetător
Părinţii te ajută să faci un lucru pe care-l doreşti de mult. Dacă din familie cineva are de trecut un concurs sau o competiţie, fii liniştită, va avea sorţi de izbândă. Venus te susţine în activităţile pe care le desfăşori împreună cu partenerul. Astrele te susţin la loto, aşa că nu pierde ocazia!

 

Capricorn
Pluton te susţine în redecorarea interiorului casei în special dacă îţi dorești un colţișor doar pentru tine, intim și plăcut. Astrele îţi susţin relaţia de cuplu și vei fi plină de consideraţie faţă de partener. Schimbări neașteptate legate de bani și de primirea lor.

 

Vărsător
Uranus te susţine și spiritul tău de organizare face ca totul să se rezolve cu bine acasă. Vei fi amabilă și afectuoasă cu cei dragi, mai ales că se apropie sărbătorile. Venus îţi pune beţe-n roate în relaţia de cuplu. Nu reacţiona – așteaptă să treacă! Ai noroc la bani, dar… atenţie!

 

Peşti
Soarele, Mercur, Saturn și Venus stau pe casa familiei tale și te susţin cu toate forţele. Cei dragi sunt ocrotiţi acum, spre marea ta bucurie. Relaţia cu partenerul este minunată și vă simţiţi foarte bine unul cu altul în perioada asta. Astrele îţi rezervă un mare noroc la bani.

 

Berbec
Dansul unic pe care astrele îl fac pe cerul tău este de bun augur pentru relaţiile de familie, care se vor răsfăţa în afecţiune. Nici relaţia de cuplu n-o duce rău, dar ferește-te să-ţi neglijezi partenerul, întrucât nu va fi deloc înţelegător. Mercur te susţine la bani.

 

Taur
Atitudinea de bunăvoinţă pe care te-ai decis s-o manifești faţă de-ai tăi e apreciată la unison. Răspunde-i mereu cu francheţe partenerului și evită confruntările! Financiar, nu se întrevăd câștiguri, dar vei fi obligată să scoţi din buzunar mai mulţi bani.

 

Gemeni
Ai multă inspiraţie la înnoirile pe care vrei să le faci în casă. Îţi lipsește însă umorul în relaţia cu partenerul și reacţionezi negativ la criticile/simplele lui observaţii. Alege să lămurești lucrurile cu calm. Evită capcana banilor câștigaţi prea ușor! Pierderea este mare.

 

Rac
Astrele îţi insuflă multă autoritate, dar vei fi suficient de abilă încât să transformi asta în spirit de iniţiativă. Cei apropiaţi vor fi de acord cu tot cei vei decide. Vei avea nelămuriri în legătură cu relaţia de cuplu. Discută deschis cu partenerul tot ce te frământă!

 

Leu
Ai nevoie de o schimbare de decor în casă, fără de care starea ta de spirit nu va fi prea roz. Optează pentru un decor vesel și plăcut, dar ai grijă să fie funcţional totodată! Renunţă la încăpăţânarea ta proverbială dacă vrei să te înţelegi bine cu partenerul de viaţă!

 

Fecioară
În sfârșit, planetele te susţin din plin și ai parte de echilibrul pe care îl dorești de mult în relaţiile de familie. Ajutată de Uranus, reușești să rescrii relaţia veche pe care o ai cu partenerul, ceea ce-ţi aduce multă bucurie. Ești cam pusă pe cheltuială, așa că atenţie!

 

Balanţă
Aspectele astrale te susţin să faci schimbările pentru locuinţă la care visezi de multă vreme. Nu ezita, ci profită de acest impuls favorabil. Chiar dacă bate un vânt de aparentă nepăsare în relaţia ta, nu-i da curs dacă vrei să n-ai probleme în curând. Îţi vin bani.

 

Scorpion
Jupiter te susţine în relaţiile de familie și vei face concesiile necesare rezolvării problemelor de până acum. Lasă deoparte orgoliul în relaţia de cuplu și dă curs iubirii și tandreţei pe care o resimţi! Îţi redresezi bugetul și-ţi plătești datoriile cu bani neașteptaţi.

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE