Concursuri

Pregateste-te pentru cea mai tare competitie culinara!

Superstar-ul artei culinare Gordon Ramsay pune pe jar telespectatorii TLC din Romania in vara asta, cu unul dintre cele mai faimoase programe ale sale pe teme gastronomice – Masterchef – ce va avea premiera miercuri, 29 iunie, de la ora 21.00.
halibut.jpg

Noul program Masterchef US incepe cautarea celui mai talentat bucatar amator din America. Cei mai remarcabili candidati sunt invitati la Los Angeles pentru a da o proba in fata unui juriu format din trei oameni: Gordon Ramsay, Graham Elliot si Joe Bastianich.

In fiecare episod, concurentii au la dispozitie doar o ora pentru a pregati felul lor de mancare cel mai reprezentativ, in speranta ca vor castiga un multdorit sort de bucatarie Master Chef si vor intra in competitia culinara a vietii lor. Unii vor fi trimisi inapoi acasa, dar altii vor intra in urmatoarea runda a concursului. Castigatorul va primi 250.000 de dolari, propriul contract pentru publicarea unei carti de bucate si primul titlu de American Master Chef acordat vreodata.

Unul dintre cei mai apreciati maestri culinari ai lumii, Gordon Ramsay, iti ofera sansa sa devii tu insuti un „MasterChef”! Masterchef US este un program dedicat unor oameni minunati, care pregatesc mancaruri minunate. Programul le va oferi concurentilor ocazia de a-si dezvolta maiestria culinara, fiind incurajati, indrumati si laudati de cel mai bun om din bransa!

Pentru versiunea americana, producatorii au alcatuit o echipa formata din Gordon Ramsay, unul dintre cei mai mari mari si mai celebri maestri culinari ai lumii, cu doua dintre somitatile industriei restaurantelor din SUA, Chef Graham Elliot Bowles si proprietarul de restaurante Joe Bastianich.

Faceti cunostinta cu juriul:

Bowles este un adevarat talent, care a devenit cel mai tanar chef de 4 stele din America, la varsta de numai 27 de ani. Este un pionier al miscarii gastronomiei moleculare, trend care combina gatitul cu chimia. Restaurantul lui inovator combina retete americane de top cu umor si un stop de energie, pentru a crea primul restaurant “bistronomic” din Chicago. A primit numeroase premii, cum ar fi multravnitul James Beard Award si a fost recunoscut ca participant si candidat in Top Chef: Masters (Bravo) si Iron Chef America (Food Network).

Daca numele lui Joe Bastianich va suna cunoscut e firesc. Mama lui este o vedeta a artei culinare – cheflebrity Lidia Bastianich. Joe este prieten si partener de afaceri cu cel mai succes chef italian din America, Mario Batali. Dar viata lui Bastianich nu se rezuma doar la restaurante excelente. El este si un apreciat producator de vinuri, descris drept un “filosof la nivelul strazii”. Nume prestigioase precum Food & Wine si James Beard Foundation l-au recunoscut drept un expert in productia de vin si industria restaurantelor.  Cartea lui despre combinatiile de vinuri, Vino Itialiano, este considerata un adevarat etalon in domeniu.

Putini oameni din lumea occidentala nu stiu cine este Gordon Ramsay. Desi reputatia lui in SUA a fost cladita in principal pe temperamentul lui exploziv si maniera colorata de utilizare a metaforelor, in Europa Gordon este considerat unul dintre cei mai buni maestri culinari ai lumii. Este pacat ca multi americani ii cunosc doar personalitatea prezentata in mod exagerat la TV, fiindca el este unul dintre cei mai talentati si mai pasionati oameni din industria culinara.

Daca va prinde microbul MasterChef, nu uitati ca au inceput inscrierile pentru MasterChef Romania.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE