Concursuri

Prima expoziție HORECA, la EXPOROM Pantelimon: 14-17 martie 2013

HORECA EXPO este cel mai nou eveniment organizat de centrul expozițional EXPOROM și este dedicat industriei ospitalității, echipamentelor și dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele și firme de catering.
horeca_expo_cover_image.png

 

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor ”business to business” (B2B), HORECA EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie și urmărește să aducă față în față companiile și specialiștii din domeniu, asociațiile și organizațiile de profil. 

Pe durata celor 4 zile ale manifestării, expozanții sunt invitați să prezinte, într-un spațiu de 12.500 mp, cele mai avansate produse și servicii dedicate industriei HORECA precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătării și baruri, produse de curățenie și dotări pentru băi, sisteme electrice și decorațiuni, sisteme de securitate și IT, instalații, echipamente pentru piscină și wellness, produse alimentare și băuturi. 

Obiectivul principal al manifestării HORECA EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completă a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse și servicii, facilitarea comunicării B2B, crearea de noi relații de afaceri care să se concretizeze în noi contracte și o dinamizare a activității din domeniu. 

Expozanții sunt invitați să se înscrie până la 1 martie 2013 pe www.horecaexpo.ro.

Expozanții și vizitatorii se vor bucura de o serie de evenimente conexe care vor avea loc în cadrul HORECA EXPO: 

• “Laboratorul de Vin” – procedee, sfaturi și secrete dezvăluite de experți în domeniu. 

• “Salonul Gastro” – locul de inspirație unde vor avea loc concursuri importante în fiecare zi: Bucătarul Anului, Cel mai bun Cofetar, Cel mai rapid Barman. 

• “Școala de Gătit” – show-uri gastronomice realizate de mari bucătari români. 

Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

eCuisine.ro este partener media al acestui eveniment.

 

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

Cele mai recente postări

PUBLICITATE

PUBLICITATE