Promo

(P) Analize gratuite și consiliere nutrițională la ExpoDiabet & Nutriție 2016

ExpoDiabet & Nutriție – Expoziție de informare și consiliere despre nutriție, diabet și viață sănătoasă, vă așteaptă, în perioada 20- 22 mai 2016, la Sala Palatului din București cu analize gratuite, consiliere nutrițională și conferințe susținute de diabetologi, nutriționiști și specialiști în sănătate publică. 

Peste o sută de persoane își vor putea determina zilnic glicemia cu ajutorul celor mai performante aparate de testare aduse de Chrispharmablue. De asemenea, cei care vor veni la Sala Palatului în perioada 20- 22 mai între orele 10.00- 12.00 şi 16.00- 18.00, vor putea să îşi măsoare gratuit și tensiunea arterială, cu ajutorul specialiștilor și al aparaturii Sendo. Intrarea la expoziție este liberă, iar publicul va putea achiziționa produse naturiste și aparatură de specialitate.

Medici diabetologi vor susține conferințe și seminarii în care vor fi prezentate mai multe date despre incidența diabetului și a bolilor de nutriție în țara noastră, dar și modalitățile de prevenire a acestora.

Conferințele sunt susținute de medici de la INDNBM “Prof.N.Paulescu”, specialiști în nutriție de la Scandinavia Fitness School și Asociația Vegetarienilor din România, reprezentanți ai Asociației Pro Consumatori, care vor prezenta rezultatele ultimelor teste alimentare efectuate, dar și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) care ne vor învăța cum să înțelegem ingredientele de pe etichetele produselor alimentare. Pentru a putea participa la conferințe, vă rugăm să trimiteți mail pe adresa [email protected]

Editura Universitară „Carol Davila” va da ocazia specialiștilor din domeniu să achiziționeze cărți cu tematică medicală. Duminică, între orele 15.00 și 16.00, va fi difuzat documentarul „Simply raw” (Pur și simplu crud)- un film documentar independent, în cadrul căruia este urmărită evoluția a 6 americani bolnavi de diabet ce trec la o dietă obișnuită la o dietă compusă doar din mâncare vegană, negătită. Parterul Sălii Palatului va găzdui zona de workshop-uri și ateliere, unde puteți învăța cum să preparați mâncare sănătoasă sau puteţi afla secretele bucătăriei Ayurvedice – o soluție pentru diabetul de tip II.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.expodiabet.ro și https://www.facebook.com/ExpoDiabetsiNutritie/ .

expo diabet & nutritie

Partenerii Expodiabet & Nutriție sunt: INDNBM “Prof.N.Paulescu”, Editura Universitară „Carol Davila”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Fundația Universitară Sana Bună, Asociaţia Pro Consumatori, Nutrivita, Scandinavia Fitness School, Asociația Vegetarienilor din România, Art of Living, Celadrin, Favio și Chrispharmablue.

Organizatorul ExpoDiabet&Nutriție este agenția Media Events &Entertainment (www.media-events.ro).

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE