Stiri

Bazele gătitului vegetarian

Nu ne este dor de gustul cărniiînsă ne e dor de chifteluţeperişoare, burgeri, sau chiar bacon.

Chef Ştefan Niţă te învaţă cum  prepari în varianta vegană mâncărurile de care uneori îţi e dor. Sau cum  pregăteşti o masă vegană pentru un iubitor de carne, astfel încât nu simtă lipsa ei.

Vineri, 3 noiembrie, la Kuxa Studio din Bucureşti va avea loc atelierul „Meat Replacement”, din cadrul seriei de evenimente „Bazele gătitului vegetarian”.

Vei găti cot la cot cu Chef Ştefan Niţă şi vei află cum bucătăria vegetariană poate semăna uimitor cu cea bazată pe preparate din carne. Doar  e mult mai sănătoasă 🙂

Chef Ştefan Niţă este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari ce a consliliat   peste  70% din  businessurile   existente în zona Raw din România.

Cu o experianta bogată în domeniu, este printre primii specialişti care au conceput şi livrat preparate vegane şi raw vegane la nivel de restaurant şi bucătărie profesională înRomânia.

Deşi are câteva cursuri şi certificări în buzunar, Ştefan spune  are un singur maestru – Natură şi Viaţă   în toate manifestările ei.

Mereu în căutarea gustului perfect, a călătorit şi experimentat bucătării variate, stiluri de gătit diferite atât   în ţară cât şi în străinătateacumulând  o experienţă pe careel o numeşte    mai mult umanăsenzorială    sau emoţională şi pe care încearcă de fiecare dată   o transpună în preparatele sale.

A dezvoltat şi latura de consiliere profesională şi personală, oferind suport atât pentru companii, restaurante, firme de catering cât şi pentru evenimente private, lecţii de gătit şi iniţieri în bucătăria vegetarianăvegană şi raw vegană.

Când şi unde are loc Atelierul Meat Replacement.

 

Data: Vineri, 3 noiembrie 2017

Locatie: Kuxa Studio – Str. Putul lui Zamfir nr. 36, Etaj 3, Sector 1, Bucuresti

Participanti: 15 posturi de gatit

Interval orar: 18:00 – 22:00

Pret: 300 lei

 

 

 

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE