Stiri

(P) Cel mai important eveniment de food blogging revine!

Cea de-a patra ediție a Food Bloggers Conference va avea loc pe 24 iunie 2016, la JW Marriott Grand Hotel, București. După o ediție de iarnă de succes, unde au fost prezenți unii dintre cei mai cunoscuți vorbitori din domeniu, Evensys revine cu Summer Edition!

Food Bloggers Conference este evenimentul care îi aduce laolaltă pe cei pasionați de blogging și de gastronomie deopotrivă, influenceri din domeniu, precum și reprezentanți ai unor branduri renumite. Începand din 2015, ca urmare a interesului crescut din partea comunității, conferința se ține de două ori pe an, având atât o ediție de vară, cât și una de iarnă.

4 SESIUNI DE CONFERINȚE

Ediția de vară 2016 se va desfășura pe parcursul unei zile întregi, fiind structurată sub forma a 4 sesiuni: Working withBrands – participanții vor învăța cum să își construiască o strategie de comunicare împreună cu un brand; Chefs Talks – bucătari cunoscuți vor împărtăși din rețetele lor de succes; Food Blogging Trends – o sesiune ce urmărește cele mai noi tendințe în gastronomie; Starting a Business – o discuție interesantă despre cum se pot pune bazele unui business pornind de la un blog de food.

1 SEMINAR SPECIAL

În paralel cu prima conferință, va avea loc un seminar special ținut de Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott. Participanții vor avea ocazia de a afla care sunt secretele din spatele bucătăriei unui hotel de 5 stele. Acest seminar este dedicat exclusiv bloggerilor culinari, iar locurile sunt limitate.

DINTRE VORBITORI

La sesiunea de vară a Food Bloggers Conference vor vorbi specialiști din food blogging, chefi și antreprenori, precum și influenceri din comunicare. Printre speakerii acestei ediții se numără: Joseph Hadad (Owner, Joseph Restaurant), Gabriel Toader (Chef, Cocosu Rosu), Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, JamilaCuisine.ro), Cristina Mazilu (Owner, Mazilique Studio), Ana Consulea (Owner, Zexe Braserie), Sorin Axinte (Owner, Vacanta in Toscana), Oana Bulexa (Managing Partner. MSLGroup The Practice). Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe site-ul www.foodbloggers.ro.

Înscrierile la eveniment sunt deschise până pe 20 iunie și pot fi făcute direct pe site, urmând ca organizatorii să trimită o confirmare a participării.

Food Bloggers Conference 2016 Summer Edition este realizat de Evensys. Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Shan’shi, Napolact, Tefal, Nestle, Freeway, Eisberg, Silva și Microsoft.

Facebook Comments

PUBLICITATE

Cele mai recente postări

PUBLICITATE

PUBLICITATE