Video

Bucataria fara foc – De ce e sanatoasa alimentatia vegana

Text
eCuisine
Sursa
eCuisine
Foto
LigiaPop.com
Ligia Pop este bucatar specializat in bucataria vegana fara foc, autoare de carti care promoveaza alimentatia raw vegan, dar si profesoara de pian. In filmul de mai jos, Ligia explica pentru eCuisine ce inseamna alimentatia vegana si ne ofera o reteta pe care o putem prepara acasa.
retete-vegane-fara-foc-colaj-web.jpg

Alimentatia vegana este mai mult decat o dieta, este un tip de alimentatie care presupune ca tot ce inseamna ingredient viu, proaspat, nu se trateaza termic sau se trateaza la mai putin de 40 de grade. Beneficiile sunt foarte multe – nu se distrug vitaminele, mineralele, enzimele, proteinele nu se altereaza. Practic, avem medicamente vii in farfuria noastra.

Ligia Pop crede despre retetele pe care le promoveaza ca sunt retete delicioase, nu doar salate sau legume crude. Felurile principale precum supele, chiftelele, pateurile diverse, painea din seminte si nuci, prajiturile speciale, inghetatele, si nu in ultimul rand torturile deosebit de fine, ne fac sa privim cruditatile sub o alta perspectiva.

Gingerata este o bautura extrem de gustoasa, care ne ajuta in anotimpul rece sa ne protejam impotriva racelilor, iar pe caldurile de foc ne racoreste complet. Aflati reteta acestei bauturi pe baza de ghimbir din filmul de mai jos, dar si care sunt secretele prepararii ei.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE