Video

Kopel’s Restaurant, locul unde pasiunea pentru gatit se intalneste cu oamenii

Text
eCuisine
Sursa
Norc.ro
Citeam de mult Pranzul din Caserola si ne placea felul in care erau redactate retetele: cu pasiune, cu umor, cu meticulozitate. Apoi am aflat ca Viorel Copolovici a mutat pranzul din caserola in restaurant si dusi am fost. Ne-a placut din prima, il adoram si acum. Bine ati venit in minunata lume Kopel’s.
kopels400x400.jpg

Intai a fost jurnalismul. Apoi marketingul. Apoi o proaspat descoperita pasiune pentru gatit, care a devenit treptat misiunea lui Viorel Copolovici de a le demonstra celorlalti ca gatitul poate fi si creativ, relaxant si sanatos. Locul de desfasurare era pe atunci blogul pranzuldincaserola.ro. (Va spunem si un secret, de acolo am invatat noi sa facem Lasagna, dar sa nu ii spuneti lui Copolovici).

Din aprilie 2010, Kopel’s Restaurant din Bucuresti este locul unde Copolovici iti primeste in fiecare zi oaspetii cu mancare buna si atmosfera jazzy. Kopel’s este locul perfect unde poti lua un pranz rezonabil in miezul zilei sau o cina memorabila la ceas de seara.

Dar cel mai bine, haideti sa il privim chiar pe Copolovici povestindu-ne despre Kopel’s. Si daca credeati ca l-am lasat sa scape fara o reteta live, va inselati. Asa ca luati pixul si carnetelul si pregatiti-va de notat o reteta à la Kopel’s: Creveti aromati cu orez cu legume.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE