Vegetarian & vegan

Ghiveci de legume

Text
Ghiveci de legume
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ghiveci_de_legume_img_2128.jpg

Ingrediente

500 g cartofi
100 g ceapă
100 g mazăre
100 g fasole verde
500 g morcovi
1 castravete murat
1 măr roșu
100 ml suc de roșii
100 ml ulei
2 foi de dafin
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
1 l apă

Mod de preparare

Cureți ceapa și morcovul, le speli și le tai rondele, apoi le călești în uleiul încins. Stingi cu apă și lași să fiarbă. Adaugi celelalte legume tăiate și le lași să fiarbă. Potrivești de sare și adaugi usturoiul tăiat felii, foile de dafin și verdeața tocată mărunt. Lași totul la fiert până scade la jumătate, circa 30 de minute.
Servești ghiveciul cald, dar este foarte bun și rece. Îl poți pregăti și în sezonul cald, dar și în sezonul rece, cu legume proaspete și din congelator.
Este o mâncare bogată în vitamine, potrivită pentru întreaga familie.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE