Home » Gnocchi în sos tomat

Gnocchi în sos tomat

1.Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce s-au răcorit, decojește-i și zdrobește-i.

2.Adaugă oul și făina în ploaie și un praf de sare și piper. Din toate aceste ingrediente, frământă un aluat.

3.Modelează din aluat suluri de grosimea degetului. Taie din el bucăţi de 5 cm. Pune-le să fiarbă în apă cu sare 3-4 minute, scurge-le.

4.Pentru sos, dă pe răzătoare roșiile tăiate în jumătăți. Încinge uleiul într-o tigaie adâncă și adaugă pulpa de roșii și un praf de sare. Acoperă și lasă să dea câteva clocote, apoi dă deoparte și presară busuioc tocat mărunt după gust și piper proaspăt măcinat.

5.Toarnă sosul de roșii peste gnocchi, amestecă și servește-i calzi sau reci.

 

Salată caldă cu gnocchi

Poza principala

gnocchi_in_sos_tomat_fotolia_57081417_subscription_xl.jpg_c_a_lein_-_fotolia.com_mica.jpg

 4 cartofi

1 ou

300 g făină

piper

sare

 

Pentru sos:

1 kg roșii

3-4 linguri cu ulei de măsline

busuioc proaspăt

sare

piper

 

Ciocanele cu gnocchi și sos de iaurt

Si usor de pregatit, si foarte satiosi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE