Home » Vegetarian & vegan » Gogoșari în sos de muștar
Vegetarian & vegan

Gogoșari în sos de muștar

1. Taie gogoșarii felii. Pune la fiert într-o oală toate ingredientele (mai puțin gogoșarii).

2. După 10 – 15 minute, adaugă și gogoșarii feliați și lasă să fiarbă domol, acoperit, vreme de jumătate de oră.

3. Între timp, sterilizează borcanele.

4. Pune gogoșarii cu sos de muștar în borcanele pregătite și împarte sosul în mod egal.

5. Sigilează borcanele și acoperă-le cu o pătură groasă. Lasă gogosarii in sos de mustar până se răcesc (1-2 zile) și pune-le la răcoare.

 

Sugestie. Pentru un plus de culoare și gust, adaugă în sos, în momentul fierberii, un vârf de linguriță cu turmeric.

 Salata boeuf

Poza principala

gogosari_mica.jpg

3,5 kg gogoșari roșii (curățați)

200 g zahăr

300 g muștar

300 ml oțet alb

300 ml ulei

3-4 frunze de dafin

½ lingură cu boabe de piper negru

2 linguri cu sare de murături (neiodată)

 

Salată de vinete cu ardei copți

Salata de gogoșari in sos de muștar este o adevărată delicatesă lângă o friptură apetisantă, dar și pe o felie de pâine într-o zi de post.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.