1. Taie gogoșarii felii. Pune la fiert într-o oală toate ingredientele (mai puțin gogoșarii).
2. După 10 – 15 minute, adaugă și gogoșarii feliați și lasă să fiarbă domol, acoperit, vreme de jumătate de oră.
3. Între timp, sterilizează borcanele.
4. Pune gogoșarii cu sos de muștar în borcanele pregătite și împarte sosul în mod egal.
5. Sigilează borcanele și acoperă-le cu o pătură groasă. Lasă gogosarii in sos de mustar până se răcesc (1-2 zile) și pune-le la răcoare.
Sugestie. Pentru un plus de culoare și gust, adaugă în sos, în momentul fierberii, un vârf de linguriță cu turmeric.
Poza principala
Galerie foto
Salata de gogoșari in sos de muștar este o adevărată delicatesă lângă o friptură apetisantă, dar și pe o felie de pâine într-o zi de post.
Facebook Comments
Adaugă comentariu