1. Într-un castron, bate bine iaurtul cu ouale, esenta de rom, sucul de lamâie, zaharul și zaharul vanilat.
2. Adauga praful de copt și sare. Presara faina proaspat cernuta. Amesteca energic pentru a nu se forma cocoloașe.
3. Compozitia rezultata trebuie sa fie de consistenta unei smântâni mai groase. Ia cu lingurita din compozitie și pune în uleiul încins.
4. Întoarce rapid gogoșelele și pe cealalta parte. Scoate-le pe un șervet absorbant, dupa care pudreaza aceste gogosi pufoase cu iaurt cu zahar pudra.
Poza principala
Galerie foto
600 g iaurt
3 oua
1 pliculet cu praf de copt
50 g zahar
500 g faina
5 pliculețe cu zahar vanilat
1 plic zahar pudra
1 lingurita cu suc de lamâie
1 lingurita cu esenta de rom
sare
ulei
Un dulce de gogosele cu iaurt dupa care copiii tanjesc, mai ales daca il mananca cu dulceata sau smantana!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu