Home » Gogoșele cu miere

Gogoșele cu miere

1. Bate ouăle cu un praf de sare. Desfă drojdia cu o linguriță de zahăr, încorporează iaurtul și ouăle.

2. Adaugă făina cernută și amestecată cu praful de copt și omogenizează. Pune mult ulei la încins într-un ceaun sau într-un wok. Ia cu lingurița din compoziția de gogoșele și pune în uleiul înfierbântat.

3. Lasă-le doar cât să devină aurii. Scoate-le într-un castron, pune deasupra miere și, după preferință, cerne scorțișoară.

credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com

Gogosi cu scortisoara si sos de ciocolata

Poza principala

gogosele_cu_miere_fotolia_49134714_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

300 g iaurt mai gras

2 ouă

25 g drojdie proaspata

1 linguriță cu praf de copt

250 g făină

sare

zahăr

miere

scorţişoară

 

Gogoși ineluș

Când vrei să-i dai gata pe cei dragi, pregătește-le rețeta de gogoșele cu miere! Va deveni preferata multora!
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.