Gogosele cu nuca de cocos si banane

  1. într-o tigaie mai mare, adăugați o cantitate mai mare de ulei de arahide pentru a prăji gogoșile.
  2. Într-un castron mare, se amestecă  bananele, făina, amidonul  de porumb, fulgii de cocos, zahărul, praful de copt, sare și continuați cu  gălbenușuri de ou, lapte, și vanilie.
  3. Combinați amestecul cu ajutorul unui mixer până când acesta devine un aluat gros încă vâscos, adaugând mai mult lapte – lingură cu lingură – dacă este necesar.
  4. Cu o lingură de înghețată formați bile din aluat și prăjiți-le în uleiul foarte bine încins.
  5. Prăjiți câte 2-3 minute. 
  6. Întoareți când devin aurii și scoateți-le pe o farfurie în care ați pus hârtie absorbantă.
  7. Presărați zahăr pudră și serviți.

  Credit Foto: Fotolia/kajornyot

Poza principala

gogosi_nuca_de_cocos_banane.jpg

  • 2 banane, tocate
  • 65 g făină
  • 65 g amidon porumb
  • 15 g fulgi de cocos
  • 2 linguri zahăr
  • 1/2 linguriță praf copt
  • 1/8 linguriță sare
  • 2 gălbenușuri ou
  • 60 ml lapte
  • 1/4 linguriță extract vanilie
  • zahăr pudră
Un desert iubit și aromat, într-o combinație delicioasă cu banane și nucă de cocos.
Numar de portii
16 bucăți
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE