- într-o tigaie mai mare, adăugați o cantitate mai mare de ulei de arahide pentru a prăji gogoșile.
- Într-un castron mare, se amestecă bananele, făina, amidonul de porumb, fulgii de cocos, zahărul, praful de copt, sare și continuați cu gălbenușuri de ou, lapte, și vanilie.
- Combinați amestecul cu ajutorul unui mixer până când acesta devine un aluat gros încă vâscos, adaugând mai mult lapte – lingură cu lingură – dacă este necesar.
- Cu o lingură de înghețată formați bile din aluat și prăjiți-le în uleiul foarte bine încins.
- Prăjiți câte 2-3 minute.
- Întoareți când devin aurii și scoateți-le pe o farfurie în care ați pus hârtie absorbantă.
- Presărați zahăr pudră și serviți.
Credit Foto: Fotolia/kajornyot
Poza principala
- 2 banane, tocate
- 65 g făină
- 65 g amidon porumb
- 15 g fulgi de cocos
- 2 linguri zahăr
- 1/2 linguriță praf copt
- 1/8 linguriță sare
- 2 gălbenușuri ou
- 60 ml lapte
- 1/4 linguriță extract vanilie
- zahăr pudră
Un desert iubit și aromat, într-o combinație delicioasă cu banane și nucă de cocos.
Numar de portii
16 bucăți
Facebook Comments
Adaugă comentariu