1. Puneti untul si 150ml apa intr-o cratita mica, apoi incalziti pana cand se topeste untul. Fierbeti amestecul, adaugati rapid faina si amestecati bine, luand cratita de pe foc, pana cand obtineti o coca moale.
2. Raciti pentru 5 minute si adaugati jumatate din ouale batute, amestecand bine. Puneti apoi oul ramas si amestecati pana cand obtineti o compozitie lucioasa. Adaugati 3 linguri de branza Cheddar si piper/boia si amestecati iar.
3. Potriviti cuptorul la 220 de grade. Puneti cu lingura 16 gogosi in tavi. Adaugati restul de branza Cheddar si piper/boia pe deasupra.
4. Coaceti pentru 25 de minute, apoi intoarceti gogosile pe partea cealalta si coaceti pentru alte 5 minute pana cand se rumenesc. Lasati-le la racit in cuptor.
5. Amestecati crema de branza pana se inmoaie, apoi adaugati arpagicul. Condimentati bine. Puneti umplutura cu lingura in gogosile sectionate. Serviti in ziua prepararii.
Pentru gogosi:
60g unt
75g faina, cernuta
2 oua medii, batute
30g branza cheddar sau parmezan, rase
putin piper sau boia iute
Pentru umplutura:
400g crema de branza
3 linguri de arpagic
sare si piper proaspat macinat
2 tavi tapetate cu hartie de copt
Adaugă comentariu