Home » Gogosi cu dovleac

Gogosi cu dovleac

  1. Amestecați piureul de dovleac cu extractul de vanilie și scorțișoara.
  2. Adăugați restul de ingrediente și mixați pentru a obține o compoziție moale dar fermă.
  3. Luați cu lingura compoziție și puneți în ulei încins.
  4. Lăsați până se rumenește apoi întoarceți pe partea cealaltă.
  5. Scoateți fiecare gogoașă pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
  6. Combinați zahărul cu scorțișoară și presărați deasupra.
  7. Serviți desertul cald cu topping la alegere sau ca atare.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

gogosele_de_dovleac.jpg

  • 450 g piure dovleac
  • 1 linguriță extract vanilie
  • 1 ou bătut
  • 128 g făină cu agent de creștere
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1/4 linguriță sare
  • 1 linguriță zahăr brun
  • ulei pentru prăjit
  • 50 g zahăr de ricin
Un desert cu dovleac absolut irezistibil.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE