- Amestecați piureul de dovleac cu extractul de vanilie și scorțișoara.
- Adăugați restul de ingrediente și mixați pentru a obține o compoziție moale dar fermă.
- Luați cu lingura compoziție și puneți în ulei încins.
- Lăsați până se rumenește apoi întoarceți pe partea cealaltă.
- Scoateți fiecare gogoașă pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
- Combinați zahărul cu scorțișoară și presărați deasupra.
- Serviți desertul cald cu topping la alegere sau ca atare.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 450 g piure dovleac
- 1 linguriță extract vanilie
- 1 ou bătut
- 128 g făină cu agent de creștere
- 2 lingurițe praf de copt
- 1/4 linguriță sare
- 1 linguriță zahăr brun
- ulei pentru prăjit
- 50 g zahăr de ricin
Un desert cu dovleac absolut irezistibil.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu