Home » Gogoși pufoase cu iaurt

Gogoși pufoase cu iaurt

1. Într-un castron, amesteca energic iaurtul cu zaharul, ouăle, zaharul vanilat, coaja de lamâie rasa și un praf de sare.

2. Adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Amesteca pâna obtii o compozitie omogena și mai groasa decât smântâna. Ia din compozite cu o lingura și pune în uleiul încins. 

3. Lasa câteva minute sa se prajeasca, dupa care întoarce aceste gogosi cu iaurt și pe partea cealalta. Repeta operatia pâna ce termini întreaga compozitie.

4. Scoati gogosile pufoase pe o hârtie absorbanta și pudreaza-le cu zahar pudra din belșug. Servește-le, dupa ce s-au racit putin, cu dulceata de cireșe sau vișine.

 

Gogosi Whoopie

Poza principala

shutterstock_11688076_mica.jpg

400 g iaurt

300 g faina

2 oua

1 lamâie

1 lingurita cu praf de copt

8 linguri cu zahar

1 plic zahar vanilat

80 g zahar pudra

dulceata de cirese

sare

ulei

 

Gogoși de ricotta

Gogosi pufoase si savuroase, ca desert dupa un pranz delicios!
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentarii

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.