Home » Gogoşi de ricotta

Gogoşi de ricotta

1.Spală, curăţă şi toacă pătrunjelul mărunt. Sfărâmă ricotta cu furculiţa. Toarnă laptele într-o cratiţă, adaugă sare şi piper, apoi untul, tăiat în bucăţele şi dă în clocot. Ia de pe foc şi adaugă făina amestecând repede cu un tel, apoi pune din nou pe foc, pentru trei minute, amestecând continuu.

Gogosi pufoase cu iaurt

2.Ia de pe foc şi adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare, adaugă pătrunjelul şi ricotta. Amestecă totul până obţii o pastă omogenă.

3.Pune ulei la încins într-o cratiţă mai mare şi cu o linguriţă fă gogoşi din aluat şi pune-le, pe rând, în uleiul încins. Întoarce aceste gogosi pufoase astfel încât să se rumenească frumos pe toate părţile. Scoate-le pe o farfurie acoperită cu un şervet de hârtie. Serveşte aceste gogosi de ricotta cat sunt calde.

Foto : Photoland/Photocuisine

 

Gogosi cu Cheddar si arpagic

Poza principala

gogosi_de_ricotta_mica.jpg

150 ml de lapte
65 g făină
30 g unt
2 ouă
65 g ricotta
2 legături de pătrunjel
ulei
piper
sare

 

Gogosi cu scortisoara si sos de ciocolata

Crocante, moi şi delicioase la interior, cu aceste gogoşele pufoase vei cuceri pe toată lumea.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.