Home » Gogoși ineluș

Gogoși ineluș

1. Pune pe foc laptele împreuna cu untul. Amesteca pâna ce se topește untul. Ai grija sa nu dea în clocot.

2. Separat, amesteca faina cu drojdia, 50 g de zahar și o jumatate de lingurita cu scortișoara. Toarna ușor laptele caldut (nu fierbinte) și framânta pâna ce se leaga aluatul. Stropește-l cu putin ulei, acopera-l și lasa-l la dospit o ora.

3. Întinde din aluat o foaie mai grosuta. Cu ajutorul unui pahar, taie discuri. În mijlocul fiecaruia, fa o gaura pentru a obtine gogoși ineluș. Lasa-le la crescut 30 de minute, apoi rumenește-le în baie de ulei. Scoate-le pe hârtie absorbanta și presara restul de zahar amestecat cu scortișoara.

 

Gogosi cu scortisoara si sos de ciocolata

Poza principala

shutterstock_4510723_mica.jpg

375 g faina

250 ml lapte

200 g zahar

50 g unt

1 lingurița cu scortisoara

1/2 linguriță cu drojdie uscata

 

Gogoși de ricotta

Cine poate să le refuze?
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE