1. Potriviti cuptorul la 180 grade. Topiti untul si puneti-l deoparte. Bateti ouale si zaharul pana se intaresc – folositi un mixer de mana.
2. Bateti untul topit cu smantana si vanilia, apoi adaugati faina indoita cu bicarbonat de sodiu. Folositi o cupa de inghetata pentru a masura cantitatile pe tava – faceti 16 cupe.
Puneti o tava in cuptor cat timp pregatiti urmatoarea tava. Gatiti pentru 15 minute pana cand gogosile se rumenesc si devin aurii.
3. Pentru a face umplutura:
Incalziti marshmallows cu laptele intr-o craticioara, la foc mic, amestecand pana cand se omogenizeaza, apoi lasati sa se raceasca pentru 10 minute. Mixati untul pana devine cremos, apoi amestecati cu marshmallows pana se omogenizeaza. Folositi aceasta crema pentru a umple gogosile.
4. Pentru a face toppingul:
Puneti zaharul pudra intr-un castron si adaugati 2 linguri de zeama de lamaie, apoi poate un pic mai mult, sau poate apa, pentru obtine un amestec lichid stralucitor. Puneti cate putin pe fiecare gogoasa, apoi presarati cu bomboane decorative imediat. Lasati sa se aseze.
75g unt
1 ou mare
150g de zahar
150ml de smantana
1 lingurita extract de vanilie
275g faina
3/4 lingurita bicarbonat de sodiu
Pentru umplutura:
100g marshmallows (fondante)
3 linguri de lapte
125g unt
Pentru topping:
150g de zahar pudra
2-3 linguri zeama de lamaie
2 lingurite de bomboane decorative colorate
2 tavi
Adaugă comentariu