Home » Granita de cafea

Granita de cafea

1. Amestecă apa cu zahărul și pune pe foc până se dizolvă cristalele și se formează un sirop. Pune vasul apoi în apă rece pentru a răci siropul.

2. Toarnă-l în cafea și amestecă. Pune la congelator, într-un vas mai larg, pentru câteva ore, amestecând (spărgând) la fiecare oră.

3. În momentul servirii, scoate cafeaua înghețată, zdrobește pentru a se forma fulgii și pune-i în cești.

4. Servește granita de cafea cu frișcă bătută deasupra. 

 

Tort de nuci si cafea

Poza principala

granita_mcia.jpg

750 ml apă

300 g zahăr

375 ml cafea espresso concentrată

200 ml frișcă lichidă

 

Shake cu înghețată și cafea

Cel mai bun, gustos și savuros mod de a te răcori.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.