- Într-un blender, mărunțiți nucile, alunele, fisticul, semințele, fulgii de cocos și scorțișoara.
- Zdrobiți fulgii de ovăz și încorporați-i în amestecul de nuci.
- Într-o tavă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt, împrăștiați amestecul obținut și gătiți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute, amestecând frecvent.
- Încorporați fructele deshidratate tocate mărunt.
- Repartizați granola în borcane.
- Serviți cu iaurt și fructe proaspete, stropite cu miere de albine.
Credit Foto: Fotolia/ fahrwasser
Poza principala
- 250-300 g fructe deshidratate la alegere
- 1 linguriță scorțișoară
- 100 g nuci Brazilia
- 100 g fistic
- 100 g alune de pădure
- 100 g semințe dovleac
- 100 g semințe floarea soarelui
- 100 g semințe susan
- 500 g fulgi ovăz
- 50 g fulgi cocos
Pregătește-ți acasa granola după bunul plac și vei avea asigurat un mic dejun sănătos.
Numar de portii
3 borcane
Facebook Comments
Adaugă comentariu