Deserturi & băuturi

Granola

  1. Într-un blender, mărunțiți nucile, alunele, fisticul, semințele, fulgii de cocos și scorțișoara.
  2. Zdrobiți fulgii de ovăz și încorporați-i în amestecul de nuci. 
  3. Într-o tavă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt, împrăștiați amestecul obținut și gătiți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute, amestecând frecvent.
  4. Încorporați fructele deshidratate tocate mărunt.
  5. Repartizați granola în borcane.
  6. Serviți cu iaurt și fructe proaspete, stropite cu miere de albine.

  Credit Foto: Fotolia/ fahrwasser

Poza principala

granola.jpg

  • 250-300 g fructe deshidratate la alegere
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 100 g nuci Brazilia
  • 100 g fistic
  • 100 g alune de pădure
  • 100 g semințe dovleac
  • 100 g semințe floarea soarelui
  • 100 g semințe susan
  • 500 g fulgi ovăz
  • 50 g fulgi cocos
Pregătește-ți acasa granola după bunul plac și vei avea asigurat un mic dejun sănătos.
Numar de portii
3 borcane
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE