Taie caisele feliute, pune-le intr-o cratita si acopera-le cu apa. Fierbe-le la foc mic timp de 15 minute. Adauga apa daca amestecul scade prea mult.
Adauga marul taiat bucatele. Fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Pune apoi grisul „in ploaie”, zaharul si laptele, amestecand energic cu telul sau cu lingura. Dupa 4 minute, il iei de pe foc, dar continui sa-l „bati” inca cinci minute.
Lasa la racit timp de 10 minute. Paseaza-l pana devine omogen. Adauga apa daca este nevoie.
Poza principala
Galerie foto
150 g caise uscate
2 mere decojite
2 linguri de gris
1 lingura zahar
50 ml lapte-formula/lapte matern
apa
Este o reteta ideala pentru bebelusii mai mari de sase luni.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
1 lingura de zahăr pentru un bebeluș mai mare de 6 luni mi-se pare exagerat plus ca fructele enumerate conțin deja zahăr, mai ales caisele confiate. De regula nu se da zahăr la copii pana la un an. În rest rețeta mi-se pare yummy.