Grisine rustice usturoiate

1.Pune într-un vas, pe foc mic, untul şi uleiul şi amestecă până la topirea completă a primului ingredient.

2.Amestecă toate ingredientele uscate şi încorporează treptat laptele şi amestecul lichid de unt şi ulei (răcorit).

3.Frământă de câteva ori, până se dezlipeşte aluatul de castron. Rupe cu degetele bucăţi din aluat, răscuceşte-le între palme şi aşază-le pa tava tapetată cu hârtie. Sau, dacă vrei să câştigi timp, întinde aluatul pe masă, într-o foaie mai groasă, şi taie-l. Răsuceşte apoi beţele obţinute.

4.Dă tava la cuptor pentru 15-18 minute. 

credit foto: Thinckstock

Poza principala

grisine_rustice__usturoiate_mi.jpg

125 g unt

1 lingură cu ulei de măsline

360 g făină amestec (integrală şi tip 600)

1 linguriţă cu sare

1 lingură cu praf de copt

250 ml lapte

1 ½ linguriţe cu praf de usturoi

1 linguriţă rasă cu boia

1 lingură cu pătrunjel tocat fin

200 g brânză telemea sfărâmată

Ideale la gustare sau chiar la micul-dejun, grisinele rustice usturoiate sunt numai bune de ronţăit.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE