- Se taie avocado în jumătate și se scoate sâmburele. Apoi se scoate pulpa din coajă și se pasează.
- Se adaugă zeama de lime, ceapa tocată, sare, piper și roșiile tocate. Totul se pasează.
- La final se adaugă pătrunjelul, coriandrul și chile chipotle și se amestecă totul cu uleiul de măsline Arpis (sau ulei de porumb).
Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
1 avocado
½ chile chipotle (Chipotle este folosit în mâncărurile vegetariene mexicane ca substitut al oaselor de vită – sursa magazinuldemirodenii.ro)
30 g ceapă albă
10 g coriandru și pătrunjel
½ limeta
2 roșii medii
sare și piper
2 linguri Ulei de măsline Arpis sau ulei de porumb Arpis (pentru un gust mai bun)
Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu