1. Trece carnea de pui și porc prin mașina de tocat. Adaugă usturoiul zdrobit, ceapa tocată, pâine înmuiată în lapte și stoarsă bine și șunca tăiată cubuleţe.
2. Încorporează ouăle bătute cu un praf de sare și piper și aromatizează cu pătrunjelul tocat fin. La final, presară grișul, toarnă compoziţia într-o formă de guguluf unsă și tapetată cu făină.
3. Coace la cuptor, la foc moderat, 50-55 de minute. Scoate acest guguluf cu piept de pui din formă numai după ce s-a răcit puţin.
Poza principala
Galerie foto
500 g piept de pui
100 g pulpa de porc
300 g sunca de Praga
1 ceapa
4 catei de usturoi
400 g pâine
200 ml lapte
5 oua
2 linguri cu gris
1 legatura de patrunjel
sare
piper
Rețeta de guguluf cu piept de pui nu e complicat de preparat, e gustoasă și deosebită.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu