Spală fasolea în mai multe ape și pune-o la înmuiat în apă rece, peste noapte. Scurge apa și pune fasolea să fiarbă. Schimbă apa de cel puțin trei ori. Când a fiert, pune-o la scurs și las-o deoparte.
Curăță carnea de pielițe și vinișoare și tai-o fâșii. Topește untul într-o cratiță și aurește ceapa. Adaugă apoi carnea și călește-o bine. Presară chimionul pisat și lasă să fiarbă acoperit. La nevoie, mai complează cu apă fierbinte până carnea devine fragedă.
Pune apoi fasolea fiartă, sosul și un praf de sare dacă mai trebuie. Decorează cu ceapa verde tocată fin și roșioare tăiate.
Gulaș rapid de curcan cu pilaf
300 g fasole albă
300 g carne de vită
100 g unt
1 ceapă
3 fire de ceapă verde
100 ml sos ketchup
60 g roșii cherry
½ linguriță cu chimion
1 linguriță cu sare
Adaugă comentariu