Hai să facem un gulaș adevărat!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 800 g pulpă de vită
- 4 cepe de mărime medie
- 200 ml bere neagră
- 1 lingură paprika afumată
- 400 ml stoc de vită
- 100 g făină
- sare
- piper
Modalitate de preparare:
- Tăie carnea în bucăți mici (în cubulețe), apoi presară deasupra făina albă și paprika.
- Feliază ceapa și pune un vas cu un strop de ulei de măsline la încins.
- Adaugă ceapa, lasă focul la mic și completează cu puțină apă.
- Lăsă ceapa să fiarbă 10-15 minute la foc mic.
- Adaugă bucățile de carne și fierbe pentru 15 minute.
- Toarnă în vas berea neagră și stocul de vită.
- Acoperă vasul cu un capac și lasă gulașul să fiarbă 60 de minute.
- Lasă carnea să se odihnescă încă 10 minute înainte de a fi servită.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt oferite cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu