Home » Promo » Gulaș unguresc de vită
Promo

Gulaș unguresc de vită

1. Taie carnea în cuburi potrivite, tăvălește-le prin făină, rumeneștele într-o lingură cu ulei, apoi scoate-le într-un castronel.

2. Toarnă în cratiță restul de ulei și înăbușă ceapa, usturoiul, morcovul și ardeii, toate tăiate după preferință.

3. Pune deasupra carnea, pasta de tomate, chimenul și boiaua și lasă totul pe foc cinci minute.

4. Pune roșiile cuburi, vinul și supa de vită (sau apă). Acoperă și lasă pe foc mic 60 de minute, apoi 45 de minute fără capac și pune smântâna.

5. Dacă e cazul, adaugă sare și piper, apoi servește cu pătrunjel verde.

 

Gulaş de viţel cu bere

Poza principala

gulas_unguresc_de_vita_fotolia_51067386_subscription_xl.jpg_c_manyakotic_-_fotolia.com_mica.jpg

700 g carne de vită (ceafa de vita se gateste mai usor)

300 ml supă de vită

100 ml vin alb sec

100 ml smântână

30 g făină

1 ceapa

1 morcovi

2 ardei graşi  (roșu și verde)

2 linguri cu pastă de tomate

1 lingură cu boia dulce

1 lingură cu boia iute

½ lingurita cu chimen pisat

2 roşii

2 căței de usturoi

2 linguri cu ulei

pătrunjel

 

Gulaș de fasole cu carne de vită

Gulaș unguresc de vită, o specialitate ce va dezmorti papilele gustative ale invitatilor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.