Gyros de casă

1. Într-un castron, amestecă boiaua, sarea, piperul și oregano. Taie carnea în fâșii subțiri, așază un strat subțire într-un castron emailat sau de porțelan, presară amestec de condimente și puțin oțet. Și tot așa până la terminarea cărnii. Acoperă și dă la rece minimum 30 de minute.

2. Rumenește carnea într-o tigaie fără grăsime și pune-o într-un vas, la cald.

3. Servește pe farfurie carnea alături de cartofii copți/prăjiți, roșii foliate, ceapă roșie și sos tzatziki ori înfășurate toate într-o lipie.

credit foto: © kab-vision – Fotolia.com

Hamburgeri cu vită

Poza principala

gyros_fotolia_42686005_subscription_xxl.jpg_c_kab-vision_-_fotolia.com_mica.jpg

1 kg carne de porc

125 g sos tzatziki

1-2 ceapa rosie

2 roşii feliate

700 g cartofi copţi/prăjiți

1 1/2 linguriţe cu boia dulce

1/4 linguriță cu piper

1/4 linguriță cu oregano

ulei de măsline

oțet

sare

 

Tacos

Îl poți cumpăra de la fast-food, dar rețeta de gyros de casă e și mai delicioasă!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE