- Introdu sfecla în cuptor la 200 de grade pentru aproximativ 40 minute sau până este coaptă de ajuns.
- Roșiile cherry taie-le în jumătăți.
- Deschide pachetul cu brânză și feliaz-o în aproximativ 8 felii.
- Când sfecla este gata, paseaz-o cu un blender adăugând zeamă de limetă.
- Într-o tigaie mare pune feliile de halloumi, după 1 minute întoarce-le pe partea cealaltă.
- Mai lasă-le 1 minut apoi scoate-le pe un platou.
- În aceeași tigaie adaugă roșiile împreună cu uleiul de măsline.
- Când acestea sunt gata, răstoarnă-le peste brânză.
- Servește cu piure de sfeclă și salată verde.
Credit Foto: Fotolia/ legaa
Poza principala
- 250 g brânză Halloumi
- 150 g sfeclă roșie
- 2 lingurițe zeamă limetă
- 2 linguri ulei măsline
- 8-10 roșii cherry
Garnitură, aperitiv sau pur și simplu o salată ușoară? Brânza Halloumi este un deliciu, iar servită cu piure de sfeclă devine cu mult mai interesantă.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu