Home » Aperitive, salate, sosuri » Halloumi cu piure de sfecla rosie
Aperitive, salate, sosuri

Halloumi cu piure de sfecla rosie

  1. Introdu sfecla în cuptor la 200 de grade pentru aproximativ 40 minute sau până este coaptă de ajuns.
  2. Roșiile cherry taie-le în jumătăți.
  3. Deschide pachetul cu brânză și feliaz-o în aproximativ 8 felii.
  4. Când sfecla este gata, paseaz-o cu un blender adăugând zeamă de limetă.
  5. Într-o tigaie mare pune feliile de halloumi, după 1 minute întoarce-le pe partea cealaltă.
  6. Mai lasă-le 1 minut apoi scoate-le pe un platou.
  7. În aceeași tigaie adaugă roșiile împreună cu uleiul de măsline. 
  8. Când acestea sunt gata, răstoarnă-le peste brânză.
  9. Servește cu piure de sfeclă și salată verde.

 Credit Foto: Fotolia/ legaa

Poza principala

halloumi_piure_de_sfecla_limeta.jpg

  • 250 g brânză Halloumi
  • 150 g sfeclă roșie
  • 2 lingurițe zeamă limetă
  • 2 linguri ulei măsline
  • 8-10 roșii cherry
Garnitură, aperitiv sau pur și simplu o salată ușoară? Brânza Halloumi este un deliciu, iar servită cu piure de sfeclă devine cu mult mai interesantă.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.