1.Spală bine orezul și pune-l la fiert în apă cu sare. Separat, toacă ceapa, taie ciupercile mărunt și cartofii trece-i prin răzătoare.
2.Amestecă legumele cu usturoiul zdrobit, măslinele tocate, verdeaţa, orezul fiert și răcit și ouăle bătute bine cu sare și piper.
3.Cu palmele umede, modelează chiftele. Tăvălește-le prin făină amestecată cu pesmet, apoi rumenește-le în baie de ulei. Taie chiflele pe jumătate și servește-le cu chiftelele de legume, pe pat de verdeaţă și sos de iaurt.
Poza principala
Galerie foto
4 chiflă
1 ceşcuţă cu orez
2 cartofi
1 ceapă
150 g ciuperci
3 căței de usturoi
100 g măsline fără sâmburi
1 lingură cu făină
1 lingură cu pesmet
1 ou
sau 2
pătrunjel
mărar
ulei
sare
piper
Dacă nu mănânci carne, dar ai vrea să încercu un hamburger de legume, ai rețeta potrivită: simplă și gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu