1.Trece carnea prin mașina de tocat împreună cu ceapa. Amestec-o apoi cu usturoiul tocat sau zdrobit.
2.Aromatizează cu sare, piper, oregano, boia dulce și busuioc. Leagă compoziţia cu oul bătut bine și modelează patru chiftele mai măricele.
3.Unge un grătar din teflon cu ulei și rumenește chiftelele pe ambele părţi. Separat, taie chiflele pe jumătate.
4.Unge partea de jos cu maioneză. Pune deasupra câte o frunză de salată, apoi chifteaua de vită și o felie de roșie.
5.Acoperă cu cealaltă parte și servește cât este cald alături de cartofi prăjiţi.
Poza principala
Galerie foto
4 chiflă
1 salată roşie
3 linguri cu maioneză
400 g pulpe de viţel
1 ceapă
4 căței de usturoi
1 ou
ulei
busuioc
oregano
boia dulce
sare
piper
Daca-ți dorești un gust mai deosebit, alege să folosești carnea de vită drept ingredient principal.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu