Revista Practic în bucătărie

Haute Gourmet Cooking Classes – cursuri de gatit cu hohote de ras incluse

Pentru pasionatii gourmet, orice experienta culinara este un eveniment ce merita celebrat. Carol Parc Hotel si premiatul sau Restaurant POEM ofera o inedita propunere de petrecere a timpului liber in compania prietenilor sau colegilor: Cursuri de gatit cu hohote de ras incluse!
poza_gourmet.jpg

Haute Gourmet Cooking Classes propune un program de cursuri distractive unde participantii vor invata sa pregateasca cel putin trei feluri delicioase de mancare! Intre temele cursurilor de pana acum, best seller au fost: Cooking with champagne, Men in the kitchen, I’m on diet!, Sushi with Joy si Sauces of the world. Dupa Journey to the Middle East si Cakes – Mini Cakes de la sfarsitul anului trecut, au fost alese pentru perioada imediat urmatoare, cele mai apreciate si votate teme pe profilul de Facebook al Haute Gourmet:

Fit for you in 22 Ianuarie: versiunea imbunatatita a lui I’am on diet! Pentru a reveni la silueta, dupa Sarbatori, fara sacrificii!
Romantic Valentine! in 12 Februarie: fiind cel mai romantic hotel din Romania… e de la sine inteles!
Men in the kitchen! in 5 Martie: din nou, doar baietii gatesc… fetele se rasfata!
Sushi with Joy! in 19 Martie: Joy va garanteaza mare placere (joy!!) la pregatit, mancat si savurat cu prietenii!

Veti fi asteptati cu sampanie, veti primi meniul, retetele si modul de preparare, o diploma de „Sub-Chef”,  multe poze iar apoi veti lua masa in elegantul restaurant POEM, meniul fiind compus… din propriile creatii culinare! Toate acestea intr-o atmosfera relaxata, presarata cu glume si hohote de ras!


Cursul: 48 Euro

Abonamentul pentru 3 Cursuri: 115 Euro
10% Reducere pentru grupuri mai mari de 3 persoane

Haute Gourmet Cooking Classes se gasesc si in format Voucher-Cadou personalizat, Ghift-pack personalizat cu sort Haute Gourmet si livrare gratuita, Kids Cooking Classes si Haute Gourmet Team Building.

Pentru rezervari, grupuri si detalii: 021 336 33 77, www.carolparchotel.ro sau pe profilul de FACEBOOK.

 

Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE