Hering cu sos de iaurt

1. Fierbe cartofii în coaja, în apa cu sare (nu foarte tare, ca sa nu se sfarâme). Curata-i de coaja și taie-i cubulete.

2. Spala bine merele, șterge-le cu un șervet, taie-le deasupra un capacel. Îndeparteaza cu grija cotorul și o parte din miez. Stropește merele cu putina zeama de lamâie.

3. Într-un castron, amesteca heringul rupt fâșii cu ceapa tocata marunt. Adauga castravetii taiati cubulete, cartofii și miezul de la mere tocat marunt.

4. Toarna deasupra acest sos de iaurt, amestecat cu usturoiul zdrobit și un praf de sare. Umple merele și servește-le imediat.

 Merluciu cu topping de iaurt

Salata cu chiftele de peste

Poza principala

hering_mica.jpg

250 g hering afumat

4 mere

2 cartofi

2 castraveti murati

lamâie

   

Pentru sos:

150 g iaurt

2 caței de usturoi

sare

 

Burgeri cu peste

Când ai pofta de o salata, dar și de pește, hering cu sos de iaurt este alegerea cea mai buna, ușor de facut și gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE