1. Fierbe cartofii în coaja, în apa cu sare (nu foarte tare, ca sa nu se sfarâme). Curata-i de coaja și taie-i cubulete.
2. Spala bine merele, șterge-le cu un șervet, taie-le deasupra un capacel. Îndeparteaza cu grija cotorul și o parte din miez. Stropește merele cu putina zeama de lamâie.
3. Într-un castron, amesteca heringul rupt fâșii cu ceapa tocata marunt. Adauga castravetii taiati cubulete, cartofii și miezul de la mere tocat marunt.
4. Toarna deasupra acest sos de iaurt, amestecat cu usturoiul zdrobit și un praf de sare. Umple merele și servește-le imediat.
Poza principala
Galerie foto
250 g hering afumat
4 mere
2 cartofi
2 castraveti murati
lamâie
Pentru sos:
150 g iaurt
2 caței de usturoi
sare
Când ai pofta de o salata, dar și de pește, hering cu sos de iaurt este alegerea cea mai buna, ușor de facut și gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu