Revista Practic în bucătărie

Hormonii de creştere din alimente pot provoca o boală nemiloasă

Sursa
RomaniaTV.net
Foto
© Sergey Bogdanov – Fotolia.com
Introduşi pe piaţa alimentară pentru dublarea producţiei, hormonii de creştere sunt substanţe care le sunt date animalelor pentru a lua în greutate mult mai repede decât în mod obişnuit.
fotolia_65859026_subscription_l.jpg_c_sergey_bogdanov_-_fotolia.com_.jpg

 

5 alimente care te ajută să ţii cancerul departe 

 

Deşi sunt o adevărată „mană cerească” pentru producători, aceştia devin sursă de boli grave pentru consumatori, creând un lanţ de efecte secundare încă de la vârste fragede.

 

Pubertate precoce, cancer digestiv, cancer de sân, cancer de prostată sau obezitate. Acestea sunt principalele efecte pe care hormonii de creştere din alimentele comercializate pe piaţă le au asupra orga-nismului.

 

Autorităţile europene: 87% din puii crescuţi în România sunt plini cu substanţe chimice

 

 

„Hormonii de creştere sunt substanţe care au efecte dezastruoase asupra organismului. Procesul utilizării lor este unul speculat la maximum în industria alimentară, atât pentru animale, cât şi pentru vegetale. 

Lovitura e primită în plin de consumatori atunci când în farfuriile lor ajung alimente pline de astfel de substanţe. Aceştia ajung în cabinetele medicale cu o serie de boli grave: cancer de prostată, cancer de sân, 

cancer digestiv, obezitate”, a declarat dr. Cristina Cristache, medic primar chirurg, competenţă proctologie şi nutriţie.

 

Află la ce boli sunt predispuşi copiii care consumă alimente cu hormoni de creştere pe RomâniaTV.net

 

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE