Horoscop 12-18 octombrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Horoscopul saptamanii 12-18 octombrie
horoscop2.jpg

Tendinţa de a ne concentra asupra unui ideal va fi divizată în trei mari direcţii, iar fiecare în parte ne va solicita la maximum. Ne dăm seama că suntem doar purtătoarele unei energii pe care o atragem și avem tendinţa de a da bir cu fugiţii – să plecăm, să evadăm, să schimbăm casa, locul de muncă în speranţa de a găsi mai multă liniște, dragoste, noroc.

Balanţă 22 septembrie – 22 octombrie
Orice problemă ar apărea acum în familie, amână cu două săptămâni discuţiile legate de soluţionarea ei, ca să fii sigură că părerea ta va fi luată în considerare de ceilalţi. În relaţia de cuplu, Pluton este de partea ta şi nu ai de ce să te plângi. Primeşti bani neaşteptaţi!

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
Atmosfera din familie este plăcută având în vedere că acum poţi schimba sau repara tot ce se impunea sau îţi doreai de multă vreme. În cuplu, încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul – de preferat, chiar în activităţi comune. Nu te enerva din orice, ia o pauză!

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
Sfatul lui Saturn e să-ţi petreci mai mult timp cu copilul, dacă-l ai, sau cu cei apropiaţi. Nu mai e suficient doar să le asiguri cele necesare traiului. Au nevoie de mai mult. Venus te face să fii capricioasă, iar partenerul nu va fi deloc încântat de schimbarea asta. Cheltuiești mult!

Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie
Săptămâna asta, generozitatea este punctul tău forte. Îi răsfeţi pe toţi cei apropiaţi și ștergi cu buretele toate neînţelegerile avute până acum. Încearcă să restabilești dialogul cu partenerul! Mai târziu, va fi ceva mai greu… Neliniștea nu se tratează la shopping!

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
Nu asculta sfaturile prietenilor în ce privește problemele legate de casa și familia ta! Au darul de a te dezorienta și mai mult. Mercur te ajută să judeci drept. Nu schimba nimic în relaţia de cuplu în perioada asta! Mercur îţi asigură un nou început, iar Marte îţi aduce bani.

Peşti 19 februarie – 20 martie
Oricât te străduiești, nu reușești să nu-ţi mai faci probleme legate de familie. Mai bine înfruntă realitatea decât să te prefaci că nu se întâmplă nimic! Dacă ești cumpănită, lucrurile se aranjează încetul cu încetul. E posibil ca și partenerul să fie nemulţumit acum. Nu-l certa!

Berbec 21 martie – 20 aprilie
Câteva evenimente neprevăzute te determină să vezi într-o lumină nouă unele probleme pe care le ai cu familia. Este posibil să găsești soluţia potrivită pentru rezolvarea lor. Influenţa lui Pluton complică relaţiile cu partenerul de viaţă. Gelozie și… invidie!

Taur 21 aprilie – 21 mai
Te confrunţi cu câteva probleme casnice, iar efortul pe care-l faci ca să le rezolvi te epuizează și chiar îţi afectează performanţa profesională. Venus îţi sporește nevoia de siguranţă afectivă și de a avea relaţii pline de căldură sinceră. Marte îţi susţine din plin eforturile.

Gemeni 22 mai – 21 iunie
Tendinţa de a fi complicele celor apropiaţi îţi aduce bucuria unei relaţii aproape perfecte. Saturn te îndeamnă să nu-ţi idealizezi partenerul dacă nu ai puterea să suporţi realitatea. Ignoră posibilele probleme de succesiune dacă nu vrei să-ţi înnegrească sufletul!

Rac 22 iunie – 22 iulie
Devii mai autoritară decât de regulă și, dacă nu ești ascultată, e posibil să iasă scântei și să plouă cu pedepse. Venus te leagănă pe aripile iubirii, iar relaţia de cuplu este minunată. E momentul să-ţi reevaluezi situaţia fi nanciară și să faci ajustările care se cuvin.

Leu 23 iulie – 22 august
Curăţenia de toamnă îţi ocupă tot timpul liber, dar, ajutată de partener, răzbești în toate, iar bucuria este mai mare dacă-i împărtășită. Uranus îţi susţine veniturile și investiţiile avantajoase, însă numai dacă nu presupun un risc. Marte îţi susţine ambiţiile profesionale.

Fecioară 23 august – 21 septembrie
Neptun te determină să fii foarte autoritară acasă, iar cei care nu te iau în serios vor avea probleme. Nu uita că energia lui Neptun te poate ajuta să rezolvi unele treburi domestice! Financiar, ești susţinută și chiar reușești să-ţi echilibrezi bugetul cât de cât.

Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE