Horoscop 25-31 ianuarie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 25 ianuarie – 31 ianuarie
horoscop2.jpg

Originalitatea, intuiţia și independenţa ne sunt favorizate pentru a pregăti pasul următor, curăţarea de gânduri și intenţii negative. Dacă nu vrem să o luăm pe un drum greșit, e musai să realizăm asta nu singure, ci prin asociere și colaborare. De acum, e indicat să reţinem ceea ce ne motivează alegerile. Din martie, acest lucru va deveni obstacolul ce trebuie depășit.

 

Vărsător
În familie, ai parte de o atmosferă destul de tensionată, aşa că trebuie să faci mai multe concesii, ca încordarea să scadă şi să depăşeşti cu bine momentul. În cuplu, ai nevoie de… aer proaspăt, care să îmbie la un nou început. Nu face nici un împrumut, fiindcă va fi greu!

 

Peşti
Ai parte de mult dinamism în viaţa de familie, fie că e vorba de copii sau de schimbarea locuinţei. În relaţia de cuplu, este multă animaţie și numai de plictiseală nu te poţi plânge. Nu lua nici o hotărâre legată de bani fără să consulţi un specialist în materie!

 

Berbec
Dispoziţia ta este cam fluctuantă și se poate ca, în cele dinurmă, să-i plictisești pe cei din jur, care vor sfârși prin a se îndepărta de tine. E indicat să renunţi la a fi prea critică (deși Neptun te impinge de la spate), iar asta mai ales cu partenerul de viaţă. Evită speculaţiile financiare!

 

Taur
Îţi dorești tihnă și armonie în familie, dar nu te poţi abţine să nu pui paie pe foc. Controlează- te și nu te mai chinui inutil între două direcţii! Venus îţi protejează viaţa de cuplu și te învaţă să o ferești de rutină. Atenţie la ce faci cu banii, chiar dacă te așteaptă un câștig!

 

Gemeni
Ia-o mai încet! Dacă vei continua să fii prea intransigentă, te poţi aștepta la riposta celor din jur, una chiar dură. Tendinţa de a flirta insuflată de Pluton îţi creează probleme în cuplu. Financiar, este posibilă o îmbunătăţire a situaţiei, una chiar peste așteptări.

 

Rac
Ai parte de momente minunate alături de cei dragi, dar nu trebuie să uiţi că nimeni nu este perfect. Nici chiar tu însăţi! În cuplu, trăiești sub semnul neîncrederii, dar poţi să rezolvi asta dacă accepţi să te confesezi. Îţi dorești să reușești financiar, dar graba strică treaba. Nu uita asta!

 

Leu
Bucuria de a fi cu cei dragi este prioritară. O redresare financiară este un motiv în plus. Nu fi agresivă cu partenerul, chiar dacă asta simţi, pentru că riposta lui te poate destabiliza. Ar trebui să fii prudentă cu banii și în nici un caz să nu împrumuţi nimănui, oricât de apropiat îţi este!

 

Fecioară
Încearcă să nu mai fii atât de critică, mai ales cu cei din familie, pentru că se vor închide în sine și nu vei mai avea cu cine să vorbești! Senzualitatea ta este la cote înalte și ai un aer de îndrăgostită. Pofită fără scrupule și fii cumpătată doar la cheltuieli!

 

Balanţă
Relaţia cu cei apropiaţi este destul de tensionată în perioada ce urmează. Ar trebui să fii mai reţinută și conciliantă, în special dacă e vorba de persoane mai în vârstă. În cuplu, ești extrem de dominatoare din cauza influenţei lui Marte. Renunţă! Financiar, se pare că îţi revii.

 

Scorpion
Astrele pe casa familiei te ajută să fii deosebit de agreabilă cu cei apropiaţi, ceea ce contribuie la crearea unor momente de neuitat alături de cei dragi. În cuplu, atmosfera este destul de încordată, așa că nu aborda subiecte sensibile. Renunţă la tranzacţii financiare de orice fel!

 

Săgetător
Sunt posibile unele tensiuni în familie iscate de probleme nerezolvate încă. Fii calmă, deschisă, directă, dar nu dură și totul se poate rezolva cu bine! La fel în relaţia de cuplu, unde Luna cam tulbură atmosfera. Fii cumpătată la cheltuieli, dar profi tă de investiţii dacă apar oportunităţi!

 

Capricorn
Îţi vine greu să recunoști că uneori te poţi înșela. Din cauza asta, sunt posibile unele tensiuni în familie, dar dregi totul dacă reușești să dai dovadă de diplomaţie și să fii înţelegătoare. În cuplu, atmosfera va fi de-a dreptul idilică, departe de rutina zilnică.

Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE