Home » Aperitive, salate, sosuri » Hummus verde cu verdeturi
Aperitive, salate, sosuri

Hummus verde cu verdeturi

  1. Pentru început ametsecați pasta de tahini cu sucul de lămâie, până obțineți o compoziție cremoasă.
  2. Turnați amestecul într-un blender.
  3. Adăugați ulei de măsline, pătrunjelul, tarhonul, arpagicul, usturoiul tocat și sare.
  4. Pulsați pentru 1 minut la viteză maximă.
  5. Adăugați jumătate din cantitatea de năut ( la conservă ) și pulsați pentru încă 1-2 minute, în funție de puterea blenderului pe care îl folosiți.
  6. Cu o spatulă curățați pereții robotului de bucătărie și adăugați cealaltă jumătate de năut.
  7. Pulsați pentru încă 1-2 minute până când humusul este cremos. Dacă este necesar adăugați 1 sau 2 linguri cu apă.
  8. Asamblați în boluri, stropiți cu ulei de măsline și ierburi aromatice ( pătrunjel, tarhon ) .
  9. Se poate păstra la frigider pentru 3 zile.

  Credit Foto: Fotolia/ nata_vkusidey

Poza principala

hummus_cu_verdeturi.jpg

  • 40 g pastă tahini
  • 40 ml suc lămâie
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 legătură pătrunjel, tocat
  • 1 legătură tarhon, tocat 
  • 3 linguri arpagic tocat
  • 1 cățel usturoi
  • 1/2 linguriță sare
  • 450 g năut
  • ierburi pentru garnisit 
Pregătește această gustare delicioasă și surprinde-i pe cei dragi cu cea mai colorată varianta a humusului.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.