Humus cu sfecla rosie

  1. Procesați ingredientele, cu excepția hreanului și a pătrunjelului. 
  2. Procesați până la omogenizare.
  3. Când este gata, răsturnați humusul într-un bol și încorporați pasta de hrean. 
  4. Serviți cu pătrunjel tocat. 

  Credit Foto: Fotolia/ mariontxa

Poza principala

humus_cu_sfecla_rosie.jpg

  • 400 g năut la conservă
  • 250 g sfeclă fiartă
  • jumătate linguriță sare
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 2 linguri pastă tahini
  • 2 lingurițe chimen
  • 100 ml ulei măsline
  • 2 linguri pastă hrean
  • pătrunjel 
Pastă de năut combinată cu sfeclă roșie, un aperitiv excelent.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE