Vegetarian & vegan

Iahnie de dovlecei

Text
Iahnie de dovlecei
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
iahnie_de_dovlecei_img_0599.jpg

Ingrediente

1 kg dovlecei
600 g roșii
5 cepe mari
100 ml ulei
50 g făină
sare, piper

Mod de preparare

Cureți dovleceii, îi tai în cuburi, îi sărezi și îi lași să stea timp de 10 minute, apoi îi prăjești în ulei. Rupi roșiile în bucăți, le fierbi în apă și le pasezi prin sită. Toci ceapa mărunt, o călești în ulei, adaugi făina, stingi cu roșiile și lași totul la fiert timp de 10 minute. Pui dovleceii în sos, potrivești la gust de sare și de piper și dai vasul la cuptor timp de 30 de minute.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE